Toner Trading Group is een groothandel in compatible tonercartridges van de meest gangbare merken (zoals HP, Canon, Epson en Brother). Het assortiment wordt gepresenteerd in diverse webshops, ieder uniek in haar concept, huisstijl en bedrijfsvoering.
Deze webshops kunnen eigendom zijn van ondernemers of van Toner Trading Group.

Vanuit ons nieuw distributiecentrum in het Groningse Winschoten maakt Toner Trading Group gebruik van doordachte logistieke oplossingen en optimaal voorraadbeheer. Dit zorgt ervoor dat meer dan 98% van alle orders die besteld worden binnen 48 uur worden geleverd. De combinatie van kwaliteit en een concurrende prijs is de basis voor een succesvolle bedrijfsvoering.

Toner Trading Group hecht waarde aan een langdurige relatie met onze fabrikanten en toeleveranciers. Kwaliteitscontroles en het bezoeken van de fabrieken van onze leveranciers zijn diverse malen per jaar aan de orde. Onze eigen kwaliteitsafdeling zorgt voor een continue bewaking van de door ons gestelde zeer hoge kwaliteitseisen waaraan ons assortiment moet voldoen. Daarnaast hebben wij een uitstekende klantenservice waar de (eind)gebruikers terecht kunnen voor al hun vragen en opmerkingen.

Toner Trading Group is opgericht in 2002 en is een betrouwbare en professionele organisatie met meer dan 15 jaar ervaring in de tonercartridges branche.